Over ons

Wat hebben jouw deuropeningen te vertellen?

Rare vraag? Zij moeten nochtans nog jarenlang een harmonieus geheel vormen met de binnendeur. Deuren maken deel uit van het interieur en dienen dus perfect in het interieur te passen. Daarom is de juiste keuze zo belangrijk. Geen zorgen. Jou helpen bij die keuze is net onze specialiteit. Want wij kennen onze deuren door en door. We fabriceren ze immers zelf, in alle prijsklassen en alle kwaliteitscategorie├źn.

Persoonlijk professionalisme

Vertrouw gerust op onze diepgaande technische kennis. Binnendeuren zijn alles wat we doen. Vertrouw ook op ons stijlgevoel, om uit de uitgebreide en verrassende afwerkingsmogelijkheden precies die elementen te adviseren die aan je wensen beantwoorden.

Totaaloplossing voor al je binnendeuren

Welk type deurstijlen? Met of zonder glas? Welke beveiligingsfeatures? Brandwerend? Misschien zijn het niet meteen vragen waar je zelf aan dacht, maar wij wel.

Trendsettend vakmanschap

Waarom zou je ons geloven? Omdat we denken in totaaloplossingen? Ook. Maar vooral omdat Het Deurhuis een trendsetter is in binnendeuren. Wanneer onze innovaties in techniek en design opduiken in de fancy foto's van interieurmagazines, zijn wij vaak al de nieuwe trends van morgen aan het ontwikkelen. Dus als er iemand correct en betrouwbaar advies kan geven over de binnendeuren die perfect in je woning passen, dan zijn wij het wel. Wij luisteren graag naar je verhaal in onze showroom.