Welke binnendeur past bij uw woonwensen?

Klassiek of modern, robuust, landelijk et cetera.

klassieke binnendeuren

De klassieke keuze

Naadloos passend, of juist niet! 

Heeft u een klassiek interieur? Dan bent u wellicht geneigd om te kiezen voor een binnendeur met een klassieke look, wat op zich geen verkeerde gedachte is. Maar wacht, het kan een zeer verrassende totaallook bewerkstelligen als u dat juist niet zou doen en kiest voor een binnendeur met een wat moderner uiterlijk. Andersom gaat overigens ook prima! Het komt neer op karakter en dan gaan klassiek en modern prima samen. 

Bekijk de klassieke selectie
moderne binnendeuren

De moderne keuze

Minimalistisch, strak of juist wat klassieker?

Een modern interieur kan perfect worden aangevuld met een moderne binnendeur, maar ook een wat klassiekere binnendeur kan uitstekend tot zijn recht komen tussen moderne meubels. Het is een kwestie van smaak en karakter. En van lef natuurlijk! 

Bekijk de moderne selectie
robuuste binnendeuren

De robuuste keuze

De krachtpatsers onder de binnendeuren! 

Misschien kan uw woning wel wat ‘stevigheid’ gebruiken! In dat geval beschikken wij over binnendeuren die precies dat uitstralen. De boodschap is duidelijk, dit zijn geen deuren om mee te spotten! 

Bekijk de robuuste selectie
transparante binnendeuren

De transparante keuze

Helder, fris en openheid! 

Mist u licht in bepaalde vertrekken in uw woning? Dan kunt u kiezen uit volledig glazen deuren of deuren die zijn voorzien van glaspanelen. Wilt u nog enige privacy, dan kunt u ook kiezen voor mat of gezandstraald glas (eventueel uw eigen design) of andere gevormde en/of gekleurde glasvarianten. Over de veiligheid en sterkte hoeft u zich geen zorgen te maken. Volledig glazen deuren bestaan uit gelaagd of gehard veiligheidsglas. Dit is analoog voor de deuren met glaspanelen, waarvan de meesten eveneens standaard van gehard glas voorzien worden.

Bekijk de transparante selectie
vlakke binnendeuren

De vlakke keuze

Vlak, maar wel doordacht en hoogwaardig! 

Soms wilt u gewoon eenvoud. Een gebruiksvoorwerp en niets meer of minder dan dat, zonder tierlantijnen. Dat kan, wij beschikken over een ruime collectie vlakke binnendeuren. Maar zoals u mag verwachten van ons schuilt er wel de nodige kwaliteit in deze deuren en in de afwerking hiervan. Er bestaat een verschil tussen vlakke binnendeuren die u bij een willekeurige bouwmarkt kunt kopen en onze vlakke binnendeuren die een stuk meer kwaliteit bieden. Ze zijn bovendien op maat, plaatsklaar en volledig afgewerkt volgens uw wensen beschikbaar.

Bekijk de vlakke selectie
gelijnde binnendeuren

De gelijnde keuze

Voor wie een vlakke deur toch iets te vlak is! 

Vlak met een fraai lijnenspel, op secure wijze strak in uw deur gefreesd. U kunt kiezen uit diverse standaardpatronen, maar ook is het mogelijk om uw eigen patroon te ontwerpen! Hoezo zou een vlakke binnendeur saai moeten zijn? Met de nodige fantasie kunnen we zeer bijzondere binnendeuren creëren die qua budget ook een zeer interessante optie zou kunnen zijn voor u.

Bekijk de gelijnde selectie
houten binnendeuren

De houten keuze

Het karakter van de natuur! 

Eikenhout, we raken nooit uitgekeken op de fraaie, natuurlijk gevormde, tekening van dit uitstekend materiaal. Verkrijgbaar in diverse kwaliteiten (balkenhout, Extra Rustiek, Rustiek, Bis, 1ste Keus of barnwood). Rustiek kan grotere en meer noesten bevatten terwijl Bis kleinere en minder noesten zal vertonen en 1ste keus nagenoeg geen. Balkenhouten binnendeuren zijn vervaardigd van gebruikte eikenhouten balken en hebben een prachtig doorleefd uiterlijk. Barnwood binnendeuren zijn gemaakt van eikenhout afkomstig van oude schuren. Binnen de serie parketdeuren kan u zelfs uw eigen binnendeur ontwerpen!

Daarnaast kunt u ook kiezen voor deuren in Kerselaar, Esdoorn, Yellow Pine, Grenen Bis, Amerikaanse Notelaar Bis, Red Alder, Tulip Wood, Meranti en Koto. 

Bekijk de houten selectie
stalen of aluminium binnendeuren

De stalen keuze

Een heel eigen sfeer! 

Staal is misschien een ‘koud’ materiaal, onze stalen binnendeuren hebben wel een zeer warme uitstraling! Combineer deze exclusieve deuren met diverse glassoorten voor een fraaie loftachtige uitstraling. En waarom zou u niet een hele wand vervangen door een fraaie stalen wand met glaspanelen? Het is zelfs mogelijk om een nieuwe ruimte in een bestaande ruimte te plaatsen, met schuif, pivoterende- of gescharnierde stalen binnendeuren. Leverbaar in elke gewenste kleur voor de juiste woonsfeer!

Bekijk de stalen selectie
minimalistische binnendeuren

De minimalistische keuze

Aanwezig, maar toch niet te! 

Subtiel in beeld zonder de aandacht op te eisen, maar tegelijkertijd sfeer- en stijlvol. Minimalistische binnendeuren zijn in principe zeer goed ontworpen binnendeuren. Want om een binnendeur te ontwerpen die als een kameleon in de omgeving op kan gaan, dan moet je wel wat in je mars hebben als ontwerper!

Bekijk de minimalistische selectie
landelijke binnendeuren

De landelijke keuze

Degelijk en stevig! 

Deuren die degelijkheid, warmte en gezelligheid uitstralen. Die zonder poespas kunnen en gewoon eerlijk zijn. Zulke binnendeuren kunnen zelfs een eenvoudig stadsappartement een landelijke sfeer geven!

Bekijk de landelijke selectie
structuur binnendeuren

De tactiele & gestructureerde keuze

Breid uw zintuiglijke ervaring uit.

Niet alleen uw ogen genieten van deze binnendeuren, maar ook uw tastzin! Sterker nog, zodra u deze deuren ziet krijgt u de behoefte om ze aan te raken en te voelen. 

Bekijk de tactiele & gestructureerde selectie
design binnendeuren

De design keuze

Ziel en bezieling, en net dat tikje meer vormtaal!

Design is volgens het woordenboek een industrieel ontwerp, de vormgeving van een product. In dat licht zijn al onze binnendeuren design! Maar als verzamelnaam wordt de term ‘design’ ook gebruikt voor trendy en artistiek vormgegeven voorwerpen waarmee een ruimte wordt of is ingericht. En deze categorie bedoelen we hiermee!

Bekijk de design selectie

Meer keuze nodig?

Bezoek dan onze één van onze showrooms! 

Een binnendeur zien op een afbeelding doet geen recht aan de beleving die u opdoet als u een deur in het echt ziet. In onze showrooms kunt u de deuren vanuit diverse hoeken bekijken, voelen en alle kwaliteitsaspecten ervaren.

Er schuilt meer achter uw deur